Pulica u kaputu - 3. Dani dječjeg filma / Pobjednički film

I ove godine Pulica u kaputu nastavlja svoj put razvoja kulture gledanja filmova kod djece i predstavlja niz dugometražnih i kratkometražnih igranih i animiranih naslova čiji će likovi iz šarolikih europskih i svjetskih kultura na zabavan način provesti malene gledatelje i njihove pratitelje kroz brojne teme kao što su prijateljstvo, školovanje, obitelj, ljubav, kućni ljubimci, priroda, idoli, mašta i snovi.
Filmove će ocjenjivati ‘stručan’ dječji žiri, ali i publika koja će po završetku svakog filma zaokružiti željenu ocjenu na glasačkom listiću. Po završetku glasanja biti će prikazan pobjednički film.

Peteročlani dječji žiri ovogodišnje Pulice u kaputu u sastavu: Bernard Almassi, Ana Burić, Ana Rojnić, Martina Černjul i Petra Černjul


 

WendyEVENT

WENDY
(Wendy)
avantura/obiteljski, Njemačka, 2017., 91 min

Režija: Dagmar Seume
Scenarij: Caroline Hecht
Uloge: Jesse Albert, Rolf Berg, Nadeshda Brennicke

Film će biti podnaslovljen i čitan na hrvatskom jeziku kako bi ga i najmlađi razumijeli.
DOB: 7+

Wendy je dvanaestogodišnja djevojčica koja se, unatoč jahačkom uspjehu, prestala baviti jahanjem zbog nesretnog pada s konja prije dvije godine. Kada upozna Dixie, napuštenog konja koji je trebao završiti u klaonici, spašava ga te započinje priča o velikom prijateljstvu.

Priča o neuobičajenom prijateljstvu između konja i djevojčice ispričana na zabavan i moderan način s namjerom prenošenja osjećaja slobode i izbora.


DATUMI PRIKAZIVANJA:
ČET, 16.11. u 17.00h
PET, 17.11. u 10.30h

IMDb

Kupi / rezerviraj ulaznice

raspored sjedenja 2