Bogat i raznovrstan filmski program u lipnju i srpnju

Lipanj i srpanj u Kinu Valli donose filmske hitove, nezavisne filmove te naslove za najmlađe.

Na veliko platno stiže nastavak najpopularnijih mutanata u novoj borbi za spašavanje svijeta: X-men: Dark Phoenix. Film Prevarantice komedija je o prevaranticama Anne i Rebel koje se natječu koja će kojeg „klijenta“ bolje prevariti. Na rasporedu će se pronaći glazbena drama Teen Spirit koja govori o sramežljivoj tinejdžerici koja sanja pobjeći iz svog malog grada i slijediti svoju strast za pjevanjem. Također za ljubitelje glazbe stiže i glazbena komedija Yesterday.
Bit će prikazan akcijski film Ljudi u crnom: Globalna prijetnja s Chrisom Hemsworthom i Tessom Thompson, u ulogama tajnih agenata H i M.
Krajnje izopačen, nepojmljivo zao i opak priča je o Tedu Bundyju, jednom od najozloglašenijih serijskih ubojica.
Ljubitelje filma strave očekuje treći nastavak popularnog horor filma Annabelle 3.
Na rasporedu će se također pronaći nove avanture popularnog Spider-man-a: Daleko od kuće 2D i 3D.

Iz kategorije nezavisnih filmova izdvajamo komediju/dramu Leptiri, priču o djevojci Suzi i njezinoj braći Cemalu i Kenanu koji ne komuniciraju otkad su kao tinejdžeri odselili iz rodnog sela, no situaciju mijenja očev neočekivani telefonski poziv.
Prikazati će se talijanska drama Euforija koja govori o odnosu braće Mattea i Ettora, biografija/drama Crvena Joan te akcijski film Anna o top modelu Anni Poliatovi, jednoj od najstrašnijih ubojica vlade. Na rasporedu će se pronaći i triler Projekt Kolibrić, moderna epska priča u kojoj redatelj Kim Nguyen istražuje nemilosrdni svijet našeg sve više digitaliziranog svijeta. Bit će prikazan Arktik, debitantski dugometražni film Joea Penne u kojem glavnu ulogu igra proslavljeni Mads Mikkelsen a opisuje brutalnu i realističnu priču o preživljavanju u ekstremnim uvjetima. Također stiže i komedija The Shiny Shrimps.

U programu filmova za djecu stiže Tajni život ljubimaca 2, vrlo isčekivani nastavak animiranog blockbustera iz 2016. prepun humora te Priča o igračkama 4.