Kino klub Valli

 
Dragi posjetitelji,

Kino Valli nudi Vam mogućnost da postanete član Kino kluba Valli, vlasnikom prepaid kartice i redovnu ulaznicu plaćate uz popust od 26%.

Putem Kino klub kartice moguće je ostvariti popust isključivo na redovnu cijenu ulaznice. Za ostale dane (ponedjeljkom, vikendima ujutro) te za bilo koje posebno događanje nije dozvoljena kupnja putem Kino klub kartice.

Kino klub karticom također možete kupiti ulaznice putem online usluge prodaje ulaznica na web stranici Kina Valli. Pravilnik o korištenju Kino klub kartice preuzmite OVDJE.

Vašu Kino Klub karticu i pravilnik o korištenju zatražite na blagajni kina. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na e-mail info@kinovalli.net ili telefonom na 052 / 222-703 (8-15h).

Stari članovi Kino klub kartice svoju novu prepaid karticu mogu zatražiti na blagajni kina uz predočenje stare, a iznos koji su imali na staroj kartici bit će im automatski prebačen na novu. Budući da prebacivanje podataka na novu karticu traje oko 10 minuta, molimo vas da ne dolazite u vrijeme početka projekcija kada je gužva na blagajni, već u vrijeme trajanja projekcija.

kino-klub-kartica2