Volonteri kina

Javna ustanova Pula Film Festival poziva starije od 16 godina da se priključe volonterskom timu Kina Valli i okušaju u novim organizacijskim poslovima. Volontiranje podrazumijeva rad od nekoliko sati tjedno, sukladno mogućnostima i afinitetima, a uključuje provjeravanje ulaznica, informiranje o programu i brigu o urednosti Kina Valli. Potrebne vještine za uspješno obavljanje volonterskih dužnosti jesu: komunikativnost, odgovornost, fleksibilnost, sklonost timskom radu i filmskoj umjetnosti. Svakom je volonteru omogućeno besplatno gledanje filmova a najodgovornije očekuje i posebna akreditacija za 67. Pulski filmski festival. Prijavnica za volontiranje dostupne je OVDJE a sve dodatne informacije moguće je dobiti putem e-pošte volonteri@pulafilmfestival.hr.
 

 
Javna ustanova Pula Film Festival omogućava stjecanje vrijednog iskustva u kino-prikazivačkoj djelatnosti i organizacijskim procesima. Natječaj za volontere kina se raspisuje jednom godišnje i na taj se način nastoje promicati volonterske vrijednosti i stjecanje odgovornih radnih navika. 

Uključivanje građana u slojevitost poslova vezanih uz specifične filmske aktivnosti, doprinos je kojim se dopunjavaju društvene norme i time uključuje pojedince u aktivno sudjelovanje kako u planiranim tako i u izvršnim postupcima. Uslijed tradicijske baštine Pule kao „filmskoga grada“, volonterima se omogućuje besplatno praćenje projekcija u Kinu i akreditacija za Pulski filmski festival.

 
Volonteri Kina Valli su: Melita Čikada, Marija Kantolić, Lisa Karan, Nastasja Miletić, Anika Ghiraldo, Luna Vojnović, Tina Pilar, Ljiljana Stajčić, Lea Buršić

Zakon o volonterstvu (pročišćeni tekst zakona).
 
VOL1
 
VOL2

Želiš biti volonter kina?

Prijavi se! Pošalji životopis i pismo motivacije na volonteri@pulafilmfestival.hr
ili putem ONLINE PRIJAVNICE.


volonteri-pisu-modul-2