Posljednji tjedan u Kinu Valli prije ljetne sheme donosi niz popularnih naslova

Nastavak francuske komedije Male nevine laži (r. G. Canet), iz 2010. godine donosi novu priču o ekipi koja se otuđila i koja se ponovno sastaje. U kojem će smjeru ova zabava i prijateljstvo ići ne znaju ni oni sami.

U Kino Valli stiže film strave Ma (r. T. Taylor). Sue Ann je povučena žena iz Ohioa. Jednog dana joj pristupa Maggie, nova tinejdžerka u gradu, sa zamolbom da kupi alkoholno piće za nju i njezine prijatelje. Ann vidi priliku za stvaranje novog prijateljstva, ugosti ih u svom podrumu pod uvjetom da slijede njezina „jednostvana“ pravila.

Godzilla 2: Kralj zvijeri (r. M. Dougherty), nova je priča koja prati herojske poduhvate kriptozoološke agencije Monarch dok se njezini članovi sukobljavaju s ogromnim čudovištima, uključujući i Godzillu.

Posljednje projekcije Aladdina (r. G. Ritchie), održati će se 1. i 2. lipnja u 11:00 sati u sinkroniziranoj verziji. Uzbudljiva avantura, priča o sitnom lopovu Aladinu, princezi Jasmini te duhu iz svjetiljke koji je potencijalni ključ njihove budućnosti.