Najam prostora

Jedinstveni prostor Kina Valli koji je 2008. godine renoviran, moderniziran i opremljen najsuvremenijom tehničkom opremom odličan je izbor za organizaciju različith vrtsa događaja. Uz prostor i opremu na raspolaganju je i  stručn i tim kina koji omogućava da vaš događaj bude besprijekorno organiziran. Prilagođavamo se individulanim potrebama klijenata kako bi događaj bio u skladu s vašim  željama. 

Za rezervaciju i više informacija kontaktirajte nas putem mail adrese info@kinovalli.net ili telefonski na 052 222 703.  

Rezervacije se primaju najmanje mjesec dana prije događaja. Sve potrebne materijale za prikazivanje potrebno je u dogovoru s timom kina dostaviti najmanje 3 dana prije događanja. Djelatnici kina mogu vam pomoći oko izbora filmskog programa i ishoditi prikazivačka prava uz nadoplatu cijene prava. 

Kino dvorana ima 209 sjedećih mjesta i idealna je prostor za konferencije, manje koncerte, izvedbe i prezentacije sa visoko kvalitetnim sustavom ozvučenja i rasvjete i velikim kino platnom. U vlastitoj organizaciji moguće je nadograditi postojeću opremu. Internet veza također je osigurana. 

Foaje kina sačuvao neke originalne elemnte interijera i idelano je mjesto za zabave, domjenke, prijeme gostiju i izložbe. Foaje se iznamljuje u sklpu najma dvorane.  


Oglašavanje 

Kino Valli idealno je mjesto za oglašavanje vaših proizvoda i ponude. Osim raznolike publike svih uzrasta kino je mjesto koje radi svih 7 dana u tjednu u popodnevnim satima i vikendom u jutarnjim i popodnevnim satima.  

Za dodatne informacije i dogovor oko oglašavanja kontaktirajte nas putem maila sandra@pulafilmfestival.hr ili telefonski na 052 393 763.