O programu 

Ljetni filmski program Circolo Classic pronašao je svoje mjesto na jednoj od najljepših terasa u centru grada u Zajednici Talijana – Circolu. Circolo Classic donosi nam svake godine svjetske, europske, ali i domaće  klasike.  Gledanje filmova iz udobnih ležaljki uz mogućnost osvježavajućeg pića ili koktela iz obližnjeg bara Circola pruža poseban užitak ne samo za stalne filmske posjetitelje već i za one koji se tek upoznaju s filmskom umjetnošću na opušten i šarmantan način.

Filmska umjetnost poput drugih umjetnosti obogaćuje kulturu svakog pojedinca. Brojni naslovi iz  povijesti filma, a posebno iz bliske nam i domaće kinematografije zapravo su prikaz razvoja života, kulture i društva u kojem danas živimo. Filmska kultura i građa koja nam je ostavljena u nasljeđe vrijedna je naše pažnje i divljenja, a time odajemo poštovanje filmski stvarateljima i filmskoj baštini.  

Važno  je naglasiti da je program Circolo Classic stručno osmišljen i biran, a pritom nam osvještava gledanje filmova na velikom platnu upravo onako kako su to filmski autori i djelatnici osmislili.  

Program: Circolo Classic

Program za ljeto 2024. uskoro će biti objavljen.

Arhiva

Trenutno ne postoje dokumenti arhive ove vrste programa.