Pratite finale Eurosonga uživo na velikom platnu Kina Valli

Pratite finale Eurosonga uživo na velikom platnu Kina Valli

Kino Valli poziva vas na zajedničko gledanje finala Eurosonga koje će se održati u subotu, 11. svibnja od 21 sat u kinu.

Na velikom platnu pratit ćemo finalnu večer izbora za pjesmu Eurovizije koji ćemo prenositi s Hrvatske radiotelevizije. Ulaz na ovo događanje je slobodan, no potrebno je na vrijeme podići svoje besplatne ulaznice na blagajni Kina Valli koja se otvara svaki dan sat vremena prije prve projekcije.

Finalnu večer 68. Eurosonga vodit će holivudska zvijezda Malin Åkerman i popularna švedska televizijska voditeljica, komičarka i eurovizijska veteranka Petra Mede. Službeni slogan ovogodišnjeg Eurosonga je Ujedinjeni glazbom. Komentator prijenosa izbora za pjesmu Eurovizije na HRT-u je Duško Ćurlić. Urednica prijenosa je Snježana Nožinić, producent prijenosa Damir Hanžek, producent projekta Denis Škorput, a urednik projekta Tomislav Štengl.

Za naslov pjesme Eurovizije u finalnoj večeri natjecat će se izvođači iz 26 zemalja, a sigurni smo da će u Valliju biti uzbudljivo navijati za našeg predstavnika Baby Lasagnu.

U Kinu Valli čekamo vas s našom standardnom ponudom finih friških kokica, grickalica i bezalkoholnih pića.

Podijelite članak